neděle 27. května 2018

Hračka do vody za pár kaček

Vodní hrátky u nás patří k nejoblíbenějším činnostem - u obou. Při každodenním koupání jsme už vystřídali spoustu hraček (někdy i ty, které do vody zas až tak nepatří - třeba krabice mléka, protože se z nich staví parádní věže a když spadnou, tak krásně žbluňknou!), ale největší úspěch má (hned po kelímkách od všeho možného) hračka, kterou vám chci ukázat dneska.

Tahle hračka se nedá koupit v obchodě. Musíte si ji vyrobit! Neděste se, protože její výroba zabere zhruba minutu! :-) Potřebujete jen hadr na mytí nádobí (takový ten pěnový) nejlépe různé barvy a nůžky.


Z hadru na nádobí vystřihejte, co se vám zlíbí - zvířátka, auta, kytičky, tvary, kostičky, písmena, číslice, prostě to, co zrovna vaše děti baví. No a pak už stačí novou hračku hodit do vody a lepit na vanu, skládat stavby, vymýšlet pohádky, anebo jen tak dávat do kelímku a zase vyndavat a ždímat.

Dneska jsem si na tuhle hračku po dlouhé době zase vzpomněla, v rychlosti nastřihala pár trjúhelníků a Lucinka (11 měsíců) byla tak nadšená, že vůbec nechtěla z vody!

Jakou hračku mají ve vodě oblíbenou vaše děti?

1 komentář:

  1. Děkuji moc za inspiraci. Akorát jsme si domu pořídili úplně nový bazén , takže se určitě inspirujeme a něco si také pořídíme k nám domu. Naše děti mají nejraději takové ty molitanové stlačovací pistole. Je s tím docela zábava i my s manželem se u toho nasmějeme :-)

    OdpovědětVymazat